BURSA / ORHANELİ - Orhaneli Türkan-Sait Yılmaz Anadolu Lisesi

TSYAL TÜBİTAK Proje Grubu ilk Toplantısını Yaptı

Bilim ile iç içe olan, bilimi kendine önder edinen ve bilimsel yöntemleri kullanarak problem çözme becerisine sahip nesiller yetiştirmek hedefiyle Türkan Sait Yılmaz Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Proje Grubu ilk toplantısını Okul Müdürü Muhsin İpekçi ile birlikte yaptı.

Proje Grubundaki öğretmenler; Neslihan Gürel Doğruyol, Esen Duran, Gözde Özkol, Murat Özbey, Tayip Özçam, Nuray Tongal ve Ahmet Bucak, ilk toplantıdaki hedeflerini "İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir" diyen Yunus´un gölgesinde "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" diyen ulu önder M.Kemal Atatürk´ün izinde kendini ve evreni anlama yolculuğunda okulumuzu öğrenen ve öğrenmeyi talep eden canlı bir yuvaya döndürmek için yapılacak çalışmaların ilk adımlarını planladılar.

08-10-2018

Yayın: 08.10.2018 - Güncelleme: 08.10.2018 21:40 - Görüntülenme: 1381